Seychellerdrömmar

Vi gifte oss i somras, jag och H. Eftersom vi bott tillsammans i många år redan så skrev vi i inbjudningarna att vi inte behövde några presenter, det viktigaste var att folk kom och delade vår dag med oss, men om någon ville ge present ändå så fick man gärna bidra till vår bröllopsresa. Och det gjorde folk, denna resa är det bästa vi kunnat få. <3Vi hade redan bestämt vart vi ville åka, från början var jag inne på Bali men H ville väldigt gärna tillbaka till det paradis han besökt som ung, så någon gång på vårvintern hade vi tänkt resa till Seychellerna. 

Bild härifrån.
Bild härifrån.
Bild härifrån.
Nu börjar detaljerna klarna också så småningom, vi kommer att resa i månadsskiftet februari-mars och stanna i ca 2 veckor. Vi kommer att vara på ön Praslin men vi har ännu inte bestämt var vi ska bo. Gärna i billigare ändan förstås, så har någon något bra förslag tar vi tacksamt mot rekommendationer!

Har idag nu på morgonen suttit och läst Ladies Abroad's inlägg från deras resa till Seychellerna och nog börjar man längta efter stränderna och solen när man ser deras bilder!

Kommentarer

 1. Tackar för länken!

  På Praslin så är Anse Lazio absolut finaste stranden enligt oss, men där finns inga hotell vad jag minns. Flertalet restauranger (av det fåtal som finns!) ligger vid Anse Volbert/Cote d`Or, så jag hade valt att bo där. Anse Lazio nås endast från nordöstra sidan av ön.

  Anse Gerorgette ska också vara mycket fin, men den når endast från sydvästra sidan av ön. Fast Anse Lazio och Anse Gerogette ligger mycket nära så är det omöjligt att ta sig mellan med bil. Sydvästa sidan/Grand Anse ska vara tråkig (inga restauranger utanför hotellen) och sämre strand.

  Skicka gärna ett mail eller FB-meddelande om ni har frågor!

  SvaraRadera
 2. Sa vackert det ser ut, perfekt till honeymoon! :) Vi gifter oss nasta ar och tankte ha varan i Whitsundays i Australien (han ar fran Australien) :) Ni far ta massor av kort, det ser ut som ett riktigt paradis! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! :) Grattis till det stundande giftermålet också :)

   Radera
 3. Tack! Och grattis till er också i efterskott! :)

  SvaraRadera
 4. oh, ser verkligen ut som en perfekt destination för honeymoon!! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det ^^, hoppas det är så bra sen i verkligheten också som det ser ut på bild!

   Radera

Skicka en kommentar