Ett kryss på min bucket list

Yess, i mitten på januari får jag äntligen kryssa av en destination till från min Bucket list. Då blir det ett förlängt veckoslut i Edinburgh, Skottland! (Har jag sagt att jag älskar de brittiska öarna? ;) )

Bild härifrån

Bild härifrån

Bild härifrån
Edinburgh Castle, kanske en spökvandring i gamla stan, en dagstur runt om kring för att se lite mer av naturen och så förstås härliga pubar och rökig whisky. Låter härligt va? Har ni fler tips på vad två tjejer kan hitta på några dagar i januari i skottland så får ni gärna säga till!

Många tycker kanske att januari inte är bästa årstiden att åka till Skottland på, men som finne är vi ju vana med regnslaskigt väder om man säger så. P.g.a. mitt jobb har jag oftast semester under vintern istället för sommaren, så det blir helt enkelt att resa när man kan.

Nu borde jag dock packa klart för Sverige-resan i morgon, det ska bli spännande att äntligen få se hur min syster bor!

Kommentarer

 1. Jag var i Skottland mars-april-maj, och har några fina tips! Bodde sjölv uppe i norr, men besökte Edinburgh två gånger :)
  Edinburgh slott är super fint ja, men lite overpriced! Har vandrat omkring staden i timmar och bara kikat in i små butiker, pubar och museer. Bodde i Grassmarket området, jätte mysigt.
  Var på the whiskey experience som är en whiskey historia tour och sedan får man smaka. Helt okej, lite småkul :)

  Tror int det är så stor skillnad på vädret, regnigt :D bekväma skor!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att det inte heller ska vara så stor skillnad på vädret! :D Det jag undrar är om det är stor risk för snö?

   Radera
 2. Vad härligt! Jag har varit i Skottland på en kort jobbresa, men hann ju inte se så mycket då ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar