Hotellsökandet påbörjat

De två senaste dagarna har gått åt till att försöka hitta det perfekta hotellet för oss för vår bröllopsresa. Vi behöver inget lyxhotell, vi håller oss i billigare ändan, men det måste vara rent och snyggt. Havsutsikt är ett plus, och stranden bör ligga inom gångavstånd. 

Just nu är det dessa alternativ jag tittar mest på:

1. Mango LodgeBilderna härifrån

Den utsikten alltså! Rekommenderades av Ladies Abroad när de var dit i februari, och hotellet har också fått rätt bra kritik av andra resenärer. Någon var missnöjd med renligheten och rummen back in 2013, men de senaste åren verkar de nästan bara ha fått positiv feedback. Eftersom det ligger så högt tar det en stund, 10-15 min att gå till stranden, men skjuts kan ordnas om man inte vill gå. Priserna ligger på runt 120 €/natt men då ingår inte frukost i det priset. Finns vid Anse Volbert/Cote D'Or, vilket betyder att det även finns andra hotell och restauranger i närheten.

2.Chalets Cote Mer
Bilderna härifrån

Vacker utsikt, nöjda gäster... men även om havet ligger så nära inpå så finns ingen strand i närheten. Annars gillar jag hur stället ser ut. Frukosten ingår också i det här priset, blir runt 150 €/natt. Finns vid Baie Ste Anne.

3. Lou Lou Bungalows

Bilderna härifrån
Tredje alternativet läste jag första gången om när det rekommenderades i Vagabond #2 2014. Ligger direkt vid stranden vid Grand Anse, och även om det är self-catering så lär det ska finnas både take out och butik nära. Runt 100 €/natt även detta.

Detta är dem vi funderar mest på just nu, och det lutar mot antingen nr 1 eller nr 3. Vilket av hotellen skulle ni ta? Eller har du varit på Praslin och har andra bra tips? Kommentera gärna!


Kommentarer

  1. 1an hade jag valt tror jag, ser sådär passligt privat och romantiskt ut för en bröllopsresa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi landade på den vi också!

      Radera

Skicka en kommentar